(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada yosh va kattalar Taekwondochilarining mashg‘ulot yuklamalarini rejalashtirishdagi o‘ziga xos fiziologik va metodik farqlar tahlil qilinadi. Tadqiqotning asosiy maqsadi yosh sportchilarning o‘suvchi organizmi bilan kattalar o‘rtasidagi funksional tafovutlarni ilmiy asoslash hamda yuklamalarni tabaqalashtirilgan holda taqsimlash metodikasini ko‘rsatib berishdan iborat.