(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda energiya samaradorligini oshirish va ekologik innovatsiyalarni joriy etish yo‘llari tahlil qilinadi. Yashil iqtisodiyot kontseptsiyasi, qayta tiklanuvchi energiya manbalari va ekologik texnologiyalarni rivojlantirishning milliy strategiyasi ko‘rib chiqiladi. Maqola davlat siyosati, iqtisodiy samaradorlik va barqaror rivojlanish tamoyillari bilan bog‘liq bo‘lgan dolzarb masalalarni o‘rganadi.