(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur maqola tarbiya fanini o‘qitishda raqamli ta’lim texnologiyalarining samaradorligini oshirishga qaratilgan usullar, asboblar va amaliy natijalarni tahlil qiladi. Raqamli texnologiyalarni tarbiya fani o‘qitishda qo‘llash, o‘quvchilarning o‘zlashtirish jarayonini yanada samarali qilish, o‘qituvchilarning pedagogik yondashuvlarini yangilash va interaktiv ta’lim metodlarini rivojlantirish imkonini beradi. O‘quvchilarning faol ishtirokini oshirish, ularning mustaqil fikrlashini rivojlantirish va tarbiya sohasida innovatsion yondashuvlarni joriy etishning amaliy ahamiyati ko‘rsatilgan. Statistik jadval yordamida raqamli texnologiyalar asosida o‘qitishning samaradorligi va uning o‘quvchilarga ta’siri namoyon qilingan