(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada fitonematodalarning o’simlik turlariga, jumlada hozirda muhim bo’lgan qishloq xo’jaligi o’simliklarga ta’siri va uning oqibatlari, zararli fitonematoda turlari, zararlanish belgilari va ularga qarshi kurash chora-tadbirlari haqida so’z boradi.