(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada tibbiyotda ishlatiladigan zamonaviy texnologiyalar, ularning turlari, shuningdek, zamonaviy texnologiyalarning bugungi kundagi yutuqlari haqida so‘z yuritilgan.