(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada hududiy klasterlarning shakllanishi, rivojlanishi va eksport salohiyatiga ta’siri masalalari 2024-2025 yillar empirik ma’lumotlari asosida kompleks tahlil qilingan.