(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu ilmiy maqola ingliz va o‘zbek tillarida nutq etiketi vositalarining leksik, grammatik va stilistik xususiyatlarini tahlil qiladi. Maqola, nutq etiketi vositalarining tilshunoslik nuqtai nazaridan qanday ishlatilishini, har ikki tilda o‘zgacha madaniy kontekstda qanday shakllanishini ko‘rsatib beradi.