(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
So‘nggi yillarda masofaviy ta’lim shakllarining jadal rivojlanishi ingliz tilini o‘qitish jarayonida yangi pedagogik va psixologik muammolarni yuzaga keltirdi. Ayniqsa, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi psixologik muloqotning cheklanishi ta’lim samaradorligiga bevosita ta’sir ko‘rsatmoqda