(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola gamifikatsiya (o‘yin elementlarini o‘quv jarayoniga maqsadli integratsiya qilish) asosida ingliz tili leksikasini o‘qitish samaradorligi haqida mavjud eksperimental dalillarni jamlaydi va ularni ta’lim amaliyoti uchun “dalillarga tayangan” modelga aylantiradi. So‘nggi yillarda gamifikatsiya bo‘yicha ilmiy ishlar soni tez ko‘paygani, WoS bazasidagi 2009–2024 davrini qamrab olgan 720 ta nashr tahlilida ham ko‘rinadi; yillik o‘sish sur’ati 15,86% ekani qayd etilgan.