(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur maqolada globallashuv jarayonining O‘zbekiston jamiyati ma’naviy hayotiga ta’siri, milliy qadriyatlar va umuminsoniy qadriyatlar uyg‘unligi masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, globallashuv sharoitida ma’naviy yangilanishning o‘ziga xos xususiyatlari, yoshlar ongida ma’naviy immunitetni shakllantirish, milliy o‘zlikni anglash va zamonaviy taraqqiyot o‘rtasidagi muvozanat masalalariga alohida e’tibor qaratiladi. Maqolada O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan ma’naviy-ma’rifiy islohotlarning ahamiyati ochib beriladi.