(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada kichik biznes korxonalarining iqtisodiy faoliyatida innovatsion texnologiyalar va zamonaviy boshqaruv yechimlarini joriy etish jarayonida yuzaga kelayotgan muammolar tizimli tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kichik biznes subyektlarining innovatsion faolligiga ta’sir etuvchi asosiy omillar, jumladan moliyaviy resurslarning yetishmasligi, malakali kadrlar tanqisligi, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish darajasining pastligi hamda institutsional to‘siqlar o‘rganiladi.