(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida darslarni samarali tashkil etishda guruhlar bilan ishlash metodining ahamiyati yoritiladi. Guruhli va jamoaviy faoliyat o‘quvchilarda hamkorlik, muloqot, mas’uliyat va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliy tajribalar asosida guruhli ishlashning ta’lim samaradorligiga ta’siri ochib beriladi.