(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola akademik ingliz tilida rasmiy va norasmiy uslub o‘rtasidagi farqlarni batafsil yoritadi. Matnda rasmiy uslubning asosiy xususiyatlari, jumlalar va so‘z tanlovi jihatidagi o‘ziga xosliklari, shuningdek norasmiy uslub bilan solishtirganda qanday farqlarga ega ekanligi tushuntiriladi. Maqolada rasmiy uslubning akademik yozuvdagi ahamiyati, matnning aniqligi va ishonchliligini oshirishdagi roli ko‘rsatib o‘tiladi.