(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi o‘zbek adabiyotshunosligi va tilshunosligida badiiy matnni muallif shaxsiyati bilan bog‘liq holda o‘rganish masalasi, mualliflik uslubini aniqlashda leksik sathdagi individual hodisalar, xususan okkazionalizmlarning o‘rni tadqiq qilingan.