(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada okkazionalizmlarning emotsional-estetik taʼsir kuchi qahramonning ruhiy holatini tasviriy, dinamik va individual tarzda ochib berishi, semantik paradoks, kontekstual faollik va sub’ektiv baholash mexanizmlari yordamida emotsional taʼsir kuchayishi ochib berilgan.