(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Eshqobil Shukur asarlaridagi badiiy til xususiyatlari, shoir she’riyatida uchraydigan okkazional birliklar, ularning tildagi semantik o‘ziga xosliklari, badiiy vazifalari va uslubiy ahamiyati tadqiq qilingan.