(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur tezisda ilmiy tadqiqot jarayonida muammoning qo‘yilishi, uni ishlash va rivojlantirish bosqichlarining mazmun-mohiyati yoritilgan. Muammoning to‘g‘ri aniqlanishi tadqiqot maqsadi va vazifalarini belgilashda muhim ahamiyat kasb etishi asoslab berilgan. Shuningdek, muammoni nazariy jihatdan tahlil qilish hamda uni rivojlantirish orqali ilmiy va amaliy natijalarga erishish masalalari ko‘rib chiqilgan