(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ba’zi xususiy integral operatorlarning spektral xossalarini o’rganishda xususiy integral tenglamalarni yechish muhimdir. Shu sababli xususiy integral tenglama yechimini topish uchun Fredgolm II tur integral tenglamasini yechish usulidan foydalaniladi