(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
mazkur maqolada 2023-yil 30-aprelda kuchga kirgan O‘zbekiston Respublikasining Mehnat kodeksining mamlakatimizda mehnat munosabatlari va bandlik amaliyotini tartibga solishda hal qiluvchi o‘rin tutishi, Mehnat kodeksining, xususan, unda belgilangan tamoyillarni tushunish ham xodimlar, ham ish beruvchilar uchun juda muhim ahamiyatga ega ekanligi ta’kidlab o‘tilgan.