(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
мақолада Туркистон тизмасида халқаро тоғ туризимини ривожлантиришнинг илмий-амалий асослари ёритилган.