(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limda axborot va telekommunikatsiya texnologiyalarining vazifalari, ularning o’rni, o’quv muhitida axborot va telekommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanishning usullari va muammolari, ularning ahamiyati, qolaversa sifatli ta’lim olishda Internetda chop etilgan axborot resurslaridan to’g’ri foydalanish ko’rib chiqiladi