(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolamizda o’smirlarni psixologik himoya qilish jarayoni, manipulyatsion ta’sirlar va umumiy tarzda psixologik himoyaning mexanizmlari haqida fikr va mulohazalar, kichik tadqiqot natijalari keltirilgan bo’lib hozirgi kunda ushbu masalaning ilmiy va amaliyotdagi holati o’rganilgan