(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda maktabda ta’lim oluvchi o’quvchilarning maktabdan tashqari ishlarga jalb qilish, tashkil qilish bosqichlari, turlari va bu ishga rahbarlik qilayotgan ishchi hodimning vazifalari va majburiyatlari qisqacha yoritib o’tilgan.