(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada voleybol o‘yinining texnik va taktik jihatlarini takomillashtirish masalalari yoritilgan. O‘yinchilarning texnik mahoratini oshirish, to‘g‘ri taktik yondashuvni shakllantirish va jamoaviy o‘yinni samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy voleybolda qo‘llanilayotgan mashg‘ulot usullari, o‘yin tizimlari va ularning samaradorligi haqida fikr yuritilgan.