(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tesiz chizmachilik fanining umumta’lim maktablarida o’qitilish zarurati, o’quvchilarda grafik tasavvur, tahlil va modellashtirish ko’nikmalarini shakllantirishdagi o’rni hamda fan mazmunini innovatsion va integrallashgan yondashuvlar asosida takomillashtirish masalalariga bag’ishlangan.