(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada o’quvchilarning nutqiy kompеtеnsiyasini shakllantirishda badiiy asarlarning o’rni va 8-sinf adabiyot darsligidagi nazmiy va nasriy asarlarni o’rganishda intеrfaol mеtodlarning samarali usullarini qo’llash haqida fikr yuritiladi.