(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
mazkur maqolada til birliklarini lingvomadaniy jihatdan tahlil qilish, uning ahamiyati, mohiyati, metodologiyasi, xususiyatlari, o‘ziga xos tomonlari, bunda zamon va makon, indidviduallik, umumlashmalikning o‘ziga xos qirralari va boshqa masalalar tahlil qilingan.