(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola yuridik terminlarning turlari, ularni ingliz tilidan o‘zbek tiliga tarjima qilish jarayonida duch kelishimiz mumkin bo‘lgan muammolar bir qancha misollar bilan birgalikda qisqacha yoritib berilgan.