(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda O‘zbekiston Respublikasida soliqqa tortish siyosatining kichik biznes subyektlari faoliyatiga ta’siri tahlil qilinadi. Soliq yuki darajasi, soliq imtiyozlari, soddalashtirilgan soliqqa tortish tizimi va ularning iqtisodiy faoliyatga rag‘batlantiruvchi yoki teskari ta’siri o‘rganiladi.