(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotini boshqarishning mazmuni, rahbar shaxsiga qo‘yiladigan talablar, boshqaruv madaniyati hamda rahbarning axloqiy va pedagogik kompetenligini shaklalantirishning zamonaviy usullari tahlil haqida fikr yuritilgan.