(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu ilmiy maqola doodling uslubida tasvir chizish, ko’rishda nuqsoni bo’lgan bolalar bilan tuzatish jarayonida noan’anaviy usullardan foydalanish tajribasi taqdim etilgan.