(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limdagi tub islohotlar natijasida tizimdagi innovatsion texnologiyalar va o‘qitish mazmunidagi yangiliklar va maktabgacha ta’lim mazmunini modernizatsiyalashning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.