(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Hozirgi kunda eng rivojlanib va dunyoda barqaror bo’lib kelayotgan islom moliyasi, nafaqat musulmon bo’lgan balki musulmon bo’lmagan davlatlarni ham o’ziga jalb qilmoqda. Islom moliyasi haqida gap ketar ekan, uning asosiy tushunchalarini keltirib, mamlakatimizda islom moliyasini rivojlantirishda xorij tajribasining o’rni haqida to’xtab o’tiladi.