(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur ilmiy ishda sog‘lom turmush tarzini shakllantirish jarayonida raqamli multiplatformalardan foydalanishning metodik asoslari, ularning amaliy samaradorligi hamda innovatsion imkoniyatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda O‘zbekiston Respublikasida raqamli transformatsiya jarayonlari, sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilishda internet resurslari, mobil ilovalar va ijtimoiy tarmoqlarning o‘rni yoritilgan.