(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda chorvachilik mahsulotlari ishlab chiqarishga ixtisoslashgan , AKMURXOL-BOYSUN” feremer xo‘jaligi faoliyati va ishlab chiqarish samaradorligi tahlil etilgan. Shuningdek, viloyatda chorvachilik mahsulotlari ishlab chiqarish samaradorligini oshirishga qaratilgan chegaraviy shartlarga asoslangan optimal model tuzilib, uni amaliyotda qo‘llash bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.