(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Юрак ишемик касаллиги (ЮИК) ва ҳавфли аритмияси бўлган беморларни бир йиллик кузатув даврида олинган иллюстратив моделлаш натижаларини таҳлил қилиш.