(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ingliz tilida 15 mingdan ortiq frazeologik birlik mavjud bo‘lib, ular maxsus lug‘atlarda mavzular bo‘yicha tasniflangan. Shulardan biri — rang ifodalovchi komponentga ega frazeologik birliklar — bizning ushbu ishimiz mavzusi hisoblanadi.