(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
. Xitoy Halq Respublikasida ishlab chiqarilgan 171 arraga ega bo‘lgan “MY-171” rusumli arrali jinda o‘tkazilgan tadqiqot ishlarining natijasi jin ta’minlagich-tozalagichning tozalash samaradorligi yuqori va past navli paxtani tozalashda 23,3 % ni va 32,1 % ni tashkil etib, pasportidagi tozalash samaradorligiga qaraganda o‘rtacha 9 va 8 (abs) % ga kam ekanligini ko‘rsatdi. Jinning ish unumdorligi o‘rtacha 1710 va 1280 kg/soatga teng bo‘lib, pasportidagiga qaraganda 25,3 va 27,4 % ga kam ekanligi o‘rganildi.