(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada , So’nggi saboq" asari orqali inson hayotida uning qadriyatlari: tili, urf-odati, huquqi, madaniyati nechog’lik ahamiyat kasb etishi va uning tutgan o’rni haqida fikr yuritiladi.