(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur tezisda bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining kasbiy faoliyatida zarur bo‘lgan chet tili kompetensiyasini shakllantirishda onlayn ta’lim platformalaridan foydalanish masalalari yoritiladi. Onlayn platformalarning imkoniyatlari, ularning afzalliklari va amaliy qo‘llanish usullari tahlil qilinib, zamonaviy ta’lim jarayonida interaktiv texnologiyalar yordamida o‘qituvchilarning kommunikativ, axborot va metodik kompetensiyalarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi taklif va tavsiyalar ilgari suriladi.