(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur tezisda xizmatlar sohasida рақобатбардошликни таъминлаш масалалари Surxondaryo viloyati misolida ilmiy asosda tahlil qilinadi. Hududning iqtisodiy rivojlanishida xizmat ko‘rsatish sohasi muhim omil sifatida namoyon bo‘lib, ayniqsa turizm, savdo, transport-logistika, ta’lim va sog‘liqni saqlash xizmatlari yetakchi tarmoqlar hisoblanadi.