(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda Samarqand viloyati Payariq tumanida intevsiv holda o‘suvchi yong‘oq o‘simligi nematodafaunasi turlarining ekologik xususiyatlari keltirilgan.