(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
maqolada umumta’lim maktabi sinfdan tashqari musiqiy ishlarni tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari, o‘qituvchining kasbiy tayyorgarlik masalalari xususida fikrlar bildiriladi.