(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada yurak qon-tomir kasalliklari bo‘yicha reabilitatsiya jarayoni, uning asosiy bosqichlari va amaliyotdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Reabilitatsiya yurak xastaligi bilan og‘rigan bemorlarning umr sifati va davomiyligini oshirishda muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqotda reabilitatsiya usullari, jismoniy mashqlar, psixologik yordam va sog‘lom turmush tarzini shakllantirishga qaratilgan yondashuvlar bayon etilgan.