(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada “FAR-PANC MCP” polimer reagentining eruvchanlik hossalari organilgan bo`lib uninng organik erituvchilari, mineral kislotalarga ta`siri va suvli eritmalardagi holatlari o`rganilgan.