(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich ta’limda innovatsion faoliyatni tashkil etish omillarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Innovatsion faoliyat ta’lim jarayonida yangi g‘oyalar, metodlar va texnologiyalarni joriy etish orqali o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishga yordam beradi. Maqolada innovatsion faoliyatni tashkil etishning asosiy omillari, ularning ta’lim sifatiga ta’siri va o‘quv jarayonida qo‘llanilishi bo‘yicha tahlillar keltiriladi. Shuningdek, innovatsion faoliyatni amalga oshirishda pedagoglarning roli va metodik yondashuvlar ham ko‘rib chiqiladi.