(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada qishloq xo‘jaligi korxonalarida buxgalteriya hisobi tizimini takomillashtirish zaruriyati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan.