(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda Yangi O‘zbekiston iqtisodiyotida kredit bozorini raqamli texnologiyalar asosida isloh qilish jarayonlari, ularning amaliy ko‘rinishlari va istiqboldagi rivojlanish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar – xususan, onlayn kreditlash platformalari, sun’iy intellekt, blokcheyn va fintech xizmatlari – kredit mahsulotlari, ularni yetkazish mexanizmlari va risklarni baholash jarayonida tub o‘zgarishlar yasamoqda.