(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘g‘il va qiz bolalarda intellektual liderlik ko‘nikmalarning shakllanishi turlicha omillar ta’sirida yuz berishi va bu farqlar nafaqat biologik va psixologik, balki sotsial va madaniy omillar bilan ham bog‘liqliqi va o‘g‘il va qiz bolalarda intellektual liderlik ko‘nikmalarining shakllanishiga ta’sir qiluvchi asosiy omillar taqqosloviy tahlil asosida yoritiladi