(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tadqiqotda sanoat korxonalarining moliyaviy barqarorligi va uni mustahkamlash masalalari, moliyaviy barqarorlikni mustahkamlashda texnologik innovatsiyalar, inson resrusrlari kabi muhim omillar, uning nazariy asoslari haqida tahlil, metodlar, natija va xulosalar bayon qilinadi. Tadqiqot davomida moliyaviy barqarorlikni mustahkamlashga oid Zarafshon Text sanoat korxonasi moliyaviy barqarorligi omilini amaliy o’rganishga doir tavsiyalar keltiriladi.